About

Det här är en sida som samlar bilder av Kristina Alexanderson stilleben.

This is a site for Kristina Alexandersons still life pictures. You can find some of them here, most is on flickr, and lately on instagram. About my picture pls read my confession

Lite kort om mig: Jag är projektledare för Webbstjärnan och arbetar med att sprida kunskaper om hur lärare kan arbeta med Internet i skolan. Jag utbildad gymnasielärare i svenska och samhällskunskap. Jag är dessutom Creative Commons projektledare i Sverige

Mina bilder handlar om det som beskrivs i min bekännelse

Kontaktuppgifter

Kontakt: kristina.alexanderson(at)gmail.com
Twitterkalexanderson

Mina andra bloggar
Kristina Alexandersons blogg

Serdumig.se (portraits)

Flickr: http://flickr.com/kalexanderson

Instagram: http://instagram.com/kalexanderson

Presentationer
Slideshare.net/kalexanderson

 

17 replies on “About”

Förresten är underrubriken fortfarande särskriven.
Förstår att det här inte alls är rätt forum för att diskutera den svenska lärarkårens inställning till språkvård, men jag måste bara fråga om du skulle hoppa över en särskrivning när du rättar ett prov? För i såna fall förstår jag äntligen varför så stor del av Sveriges befolkning inte kan skilja på sjuksyster och sjuk syster.
Är så hjärtligt trött på att se mitt språk massakrerat.

Har du inget bättre för dig än att gnälla om språkfel? Dessutom verkar du inte vara någon hejare på svenska skälv, det heter sådana inte såna. Jag har ett ord för såna som dig, gnällkärring.

Skälv? Du verkar vara ett levande exempel på just vad jag pratar om, svenskar som inte kan stava. Det här min vän är inte gnäll, det är en medborgare som ställer en högst rimlig fråga till en lärare i dennas yrkesroll.

I was very impressed with your work and your idea. Congratulations. I am a big fan of Star Wars and its site already entered into my favorites. good health and good luck to you

Bonjour,

Est ce que vos images sont libre de droits ?
Est ce que je peux utiliser vos images pour publication sur un blog ou un site ?

Merci pour votre réponse

Cordialement,

Lode

Some of my work is available under a creative commons licens and free to use under these conditions:
-(by) attribute me
-(noncommercial) use them in a noncommercial setting (no ads and so on)
-(share alike) any remixes should be licensed under Creative Commons attribut, noncommercial, share alike.

All my best Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *